Farrimond, Stuart
著者名典拠詳細を表示
著者の属性 | 個人 |
---|---|
一般注記 | Farrimond, Stuart. The science of cooking, 2017: title page (Dr. Stuart Farrimond) colophon (Specializing in food science, Dr. Stuart Farrimond is a science and medical writer and educator ; makes regular appearances on TV, radio, and public events ; founder and editor of online lifestyle-science magazine Guru) Author's website, Nov. 3, 2017 (Dr. Stuart Farrimond ; is a trained medical doctor and qualified teacher) SRC:料理の科学大図鑑 / スチュアート・ファリモンド著 ; 熊谷玲美, 渥美興子翻訳 ; ぷれす日本語版編集(河出書房新社, 2018.10) EDSRC:料理の科学大図鑑 / スチュアート・ファリモンド著 ; 熊谷玲美, 渥美興子翻訳 ; ぷれす日本語版編集(河出書房新社, 2018.10): 奥付ページ (スチュアート・ファリモンド博士 Dr. Stuart Farrimond 食品科学を専門とし、科学と健康についてさまざまな著作がある。コミュニケーターとしても活躍 ... ) |
から見よ参照 | ファリモンド, スチュアート<ファリモンド, スチュアート> |
コード類 | 典拠ID=A000163840 NCID=DA19205756 |
1 | スパイスの科学大図鑑 : 香りの効果的な引き出し方や相性を徹底解明 / スチュアート・ファリモンド著, 中里京子訳 東京 : 誠文堂新光社 , 2021.3 |