このページのリンク

The Routledge handbook of sustainable food and gastronomy / edited by Philip Sloan, Willy Legrand and Clare Hindley ; preface by Roberto Flore, Nordic Food Lab
(Routledge handbooks)

データ種別 図書
出版者 London : Routledge
出版年 2015

所蔵情報を非表示

板橋B2 書庫洋書書架 : hbk 611.3/Sl 0329196
9780415702553

書誌詳細を非表示

本文言語 英語
大きさ xxxi, 426 p. : ill., maps, ports. ; 26 cm
別書名 異なりアクセスタイトル:Handbook of sustainable food and gastronomy
一般注記 Includes bibliographical references and index
著者標目 Sloan, Philip
Legrand, Willy
Hindley, Clare
Flore, Roberto
Nordic Food Lab
件 名 LCSH:Food supply -- Environmental aspects  全ての件名で検索
LCSH:Food industry and trade -- Environmental aspects  全ての件名で検索
LCSH:Gastronomy
分 類 DC23:338.190286
ISBN 9780415702553
目次/あらすじ

 類似資料