Krause's food & the nutrition care process / L. Kathleen Mahan, Sylvia Escott-Stump, Janice L. Raymond
データ種別 | 図書 |
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版 | 13th ed |
出版者 | St. Louis, Mo. : Elsevier/Saunders |
出版年 | c2012 |
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本文言語 | 英語 |
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大きさ | xix, 1227 p. : col. ill. ; 29 cm |
別書名 | 異なりアクセスタイトル:Krause's food and the nutrition care process |
一般注記 | Includes bibliographical references and index |
著者標目 | Mahan, L. Kathleen Escott-Stump, Sylvia Raymond, Janice L. Krause, Marie V. |
統一書名標目 | Krause's food & nutrition therapy |
件 名 | LCSH:Diet therapy LCSH:Nutrition LCSH:Food MESH:Diet Therapy MESH:Food MESH:Nutritional Physiological Phenomena |
分 類 | LCC:RM216 NLM:WB 400 NLM:WB 400 DC23:615.8/54 |
ISBN | 9781437722338 |
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