The physiology and biochemistry of muscle as a food, 2 / edited by E.J. Briskey, R.G. Cassens, B.B. Marsh
データ種別 | 図書 |
---|---|
出版者 | Madison : University of Wisconsin Press |
出版年 | 1970 |
所蔵情報を非表示
配置場所 | 巻次等 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 請求メモ | 予約 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
板橋B2 書庫洋書書架 |
|
K32.22/B73/2 | 0038642 |
|
0299056805 |
書誌詳細を非表示
本文言語 | 英語 |
---|---|
大きさ | xvi, 843 p. : ill. ; 25 cm |
一般注記 | Half title: Muscle as a food, 2 "Proceedings of an international symposium sponsored by the University of Wisconsin, 1969, with the support of United States Public Health Service Research Grant 7D-00158 and a special grant from the American Meat Institute Foundation." Includes bibliographical references and index |
著者標目 | Briskey, Ernest Joseph, 1931- ed Cassens, Robert G. (Robert Gene), 1937- ed Marsh, Benjamin B., 1926- ed University of Wisconsin |
件 名 | LCSH:Muscles -- Congresses
全ての件名で検索
LCSH:Meat -- Congresses 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:TX556.M4 DC:641.3/06 |
ISBN | 0299056805 |
目次/あらすじ
類似資料
この資料の利用統計
このページへのアクセス回数:3回
※2018年9月5日以降
全貸出数:0回
(1年以内の貸出:0回)