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Cooking and eating in Renaissance Italy : from kitchen to table / Katherine A. McIver
(Rowman & Littlefield studies in food and gastronomy)

データ種別 図書
出版者 Lanham : Rowman & Littlefield
出版年 c2015

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板橋B2 書庫洋書書架 : hardcover K30.23/Mc 0327491
9781442227187

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本文言語 英語
大きさ xii, 205 p. : ill. ; 24 cm
一般注記 Includes bibliographical references (p. 195-199) and index
"Cooking ・history. Rowman & Littlefield studies in food and gastronomy" -- Back cover
著者標目  *McIver, Katherine A., 1949-
件 名 LCSH:Food habits -- Italy  全ての件名で検索
LCSH:Cooking, Italian
LCSH:Renaissance -- Italy  全ての件名で検索
LCSH:Italy -- Social life and customs  全ての件名で検索
分 類 LCC:GT2853.I8
DC23:394.1/20945
ISBN 9781442227187
目次/あらすじ

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