Calcium : chemistry, analysis, function and effects / edited by Victor Preedy
(Food and nutritional components in focus / edited by Victor R. Preedy ; no. 10)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Cambridge : Royal Society of Chemistry |
出版年 | c2016 |
所蔵情報を非表示
配置場所 | 巻次等 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 請求メモ | 予約 |
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板橋B2 書庫洋書書架 | : hbk | K42.41/P91 | 0330778 |
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9781849738873 |
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本文言語 | 英語 |
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大きさ | xxv, 640 p. : ill. ; 24 cm |
一般注記 | Includes bibliographical references and indexes |
著者標目 | Preedy, Victor R. |
件 名 | LCSH:Calcium LCSH:Dietetics |
分 類 | DC23:613.28516 |
ISBN | 9781849738873 |
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