Gaman, P. M.

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著者の属性 個人
一般注記 His The science of food, c1990: CIP t.p. (P.M. Gaman)
LC data base, 12-11-89 (hdg.: Gaman, P. M.)
から見よ参照 ゲイマン, P.M.<ゲイマン, P.M.>
コード類 典拠ID=A000049485  NCID=DA05223013
1 食物科学のすべて / P.M.ゲイマン, K.B.シェリントン著 ; 村山篤子, 品川弘子訳 第4版. - 東京 : 建帛社 , 1998.4
2 食物科学のすべて / P.M.ゲイマン, K.B.シェリントン著 ; 村山篤子, 品川弘子訳 東京 : マグロウヒル出版 , 1993.3
3 The science of food : an introduction to food science, nutrition, and microbiology / by P.M. Gaman and K.B. Sherrington : pbk,: hbk. - 3rd ed. - Oxford ; New York : Pergamon Press , c1990
4 The science of food : an introduction to food science, nutrition, and microbiology / by P. M. Gaman and K. B. Sherrington : pbk. - Oxford ; New York : Pergamon Press , 1977