Whitaker, John R.
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著者の属性 | 個人 |
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一般注記 | Zweig, G. Paper chromatography and electrophoresis, 1967- Univ. of Calif., Davis; b. Sept. 13, 1929 |
から見よ参照 | Whitaker, J. R. ウィテーカー, J. R. |
コード類 | 典拠ID=A000020264 NCID=DA00498535 |
1 | 食品・医薬品分野における蛋白質テーラリング / R. E. フィーニー, J. R. ウィテーカー編 ; 千葉英雄, 荒井綜一監訳 東京 : 学会出版センター , 1988.10 |
2 | 蛋白質の修飾 : 食品・栄養・薬学のための / R. E. フィーニー, J. R. ウィテーカー編 ; 荒井綜一監訳 東京 : 学会出版センター , 1984.6 |
3 | 食品蛋白質 : 化学的・酵素的修飾による改良 / R. E. フィーニー, J. R. ウィテーカー編 東京 : 学会出版センター , 1979.3 |
4 | Food proteins : improvement through chemical and enzymatic modification : symposium / sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the First Chemical Congress of the North American Continent, Mexico City, Mexico, Dec. 3-4, 1975 ; Robert E. Feeney and John R. Whitaker, editors Washington : American Chemical Society , 1977 |
5 | Food proteins / John R. Whitaker and Steven R. Tannenbaum Westport, Conn. : Avi Pub. Co. , c1977 |