Hutton, Wendy

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著者の属性 個人
一般注記 nuc87-14604: Her Singapore food, 1984 (hdg. on MiU rept.: Hutton, Wendy; usage: Wendy Hutton)
Sabah & Sarawak with Brunei Darussalam, c1993: t.p. (Wendy Hutton) p. 13 (writer & editor in Southeast Asia since 1967 specializing in travel, conservation & cuisine)
SRC:The food of Japan : authentic recipes from the land of the rising sun / recipes by Takayuki Kosaki & Walter Wagner; food photography by Heinz von Holzen ; introduction by Kathleen Morikawa ; edited by Wendy Hutton ; produced in association with the Hyatt Regency Osaka(Crossing Press [distributor], c1996)
から見よ参照 ハットン, ウェンディ<ハットン, ウェンディ>
コード類 典拠ID=A000087315  NCID=DA10684547
1 バリ料理 : 神々の島の食をきわめる / ウェンディ・ハットン文 ; ハインツ・フォン・ホルツェン,ロテール・アルサナ料理 ; 富田裕子訳 東京 : チャールズ・イー・タトル出版株式会社ペリプラス事業部. - 東京 : 洋販(発売) , 2001.3