Albala, Ken

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著者の属性 個人
一般注記 Cooking in Europe, 1250-1650, 2006: t.p. (Ken Albala)
EDSRC:A cultural history of food in the Renaissance / edited by Ken Albala (Berg, 2012)
生没年等 1964
から見よ参照 Albara, Ken, 1964-
コード類 典拠ID=A000121448  NCID=DA15509861
1 ナッツの歴史 / ケン・アルバーラ著 ; 田口未和訳 東京 : 原書房 , 2016.8
2 The SAGE encyclopedia of food issues / editor, Ken Albala set : hardcover - 3. - Los Angeles : SAGE Reference , c2015
3 The food history reader : primary sources / edited by Ken Albala : hb,: pb. - London : Bloomsbury Academic , 2014
4 From famine to fast food : nutrition, diet, and concepts of health around the world / Ken Albala, editor Santa Barbara, Calif. : Greenwood , c2014
5 パンケーキの歴史物語 / ケン・アルバーラ著 ; 関根光宏訳 東京 : 原書房 , 2013.9
6 A cultural history of food in the Renaissance / edited by Ken Albala London : Berg , 2012