Albala, Ken
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著者の属性 | 個人 |
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一般注記 | Cooking in Europe, 1250-1650, 2006: t.p. (Ken Albala) EDSRC:A cultural history of food in the Renaissance / edited by Ken Albala (Berg, 2012) |
生没年等 | 1964 |
から見よ参照 | Albara, Ken, 1964- |
コード類 | 典拠ID=A000121448 NCID=DA15509861 |
1 | ナッツの歴史 / ケン・アルバーラ著 ; 田口未和訳 東京 : 原書房 , 2016.8 |
2 | The SAGE encyclopedia of food issues / editor, Ken Albala set : hardcover - 3. - Los Angeles : SAGE Reference , c2015 |
3 | The food history reader : primary sources / edited by Ken Albala : hb,: pb. - London : Bloomsbury Academic , 2014 |
4 | From famine to fast food : nutrition, diet, and concepts of health around the world / Ken Albala, editor Santa Barbara, Calif. : Greenwood , c2014 |
5 | パンケーキの歴史物語 / ケン・アルバーラ著 ; 関根光宏訳 東京 : 原書房 , 2013.9 |
6 | A cultural history of food in the Renaissance / edited by Ken Albala London : Berg , 2012 |