Cwiertka, Katarzyna Joanna, 1968-
著者名典拠詳細を表示
著者の属性 | 個人 |
---|---|
一般注記 | Lecturer at the Centre for Japanese and Korean Studies at Leiden University SRC:Modern Japanese cuisine : food, power and national identity / Katarzyna J. Cwiertka (Reaktion Books, 2006): t.p. (Katarzyna J. Cwiertka) EDSRC:Cuisine, colonialism and Cold War : food in twentieth-century Korea / Katarzyna J. Cwiertka (Reaktion Books, 2012) EDSRC:異文化との接触と受容(雄山閣出版, 1997.10) |
生没年等 | 1968 |
から見よ参照 | Cwiertka, Katarzyna J. *チフィエルトカ, カタジーナ<チフィエルトカ, カタジーナ> Ćwiertka, Katarzyna Joanna |
コード類 | 典拠ID=A000142373 NCID=DA17815654 |
1 | Branding Japanese food : from meibutsu to washoku / Katarzyna J. Cwiertka with Yasuhara Miho : pbk. - Honolulu : University of Hawaiʻi Press , 2021 |
2 | Branding Japanese food : from meibutsu to washoku / Katarzyna J. Cwiertka with Yasuhara Miho Honolulu : University of Hawaiʻi Press , c2020 |
3 | 秘められた和食史 / カタジーナ・チフィエルトカ, 安原美帆著 東京 : 新泉社 , 2016.9 |