Cwiertka, Katarzyna Joanna, 1968-

著者名典拠詳細を表示

著者の属性 個人
一般注記 Lecturer at the Centre for Japanese and Korean Studies at Leiden University
SRC:Modern Japanese cuisine : food, power and national identity / Katarzyna J. Cwiertka (Reaktion Books, 2006): t.p. (Katarzyna J. Cwiertka)
EDSRC:Cuisine, colonialism and Cold War : food in twentieth-century Korea / Katarzyna J. Cwiertka (Reaktion Books, 2012)
EDSRC:異文化との接触と受容(雄山閣出版, 1997.10)
生没年等 1968
から見よ参照 Cwiertka, Katarzyna J.
*チフィエルトカ, カタジーナ<チフィエルトカ, カタジーナ>
Ćwiertka, Katarzyna Joanna
コード類 典拠ID=A000142373  NCID=DA17815654
1 Branding Japanese food : from meibutsu to washoku / Katarzyna J. Cwiertka with Yasuhara Miho : pbk. - Honolulu : University of Hawaiʻi Press , 2021
2 Branding Japanese food : from meibutsu to washoku / Katarzyna J. Cwiertka with Yasuhara Miho Honolulu : University of Hawaiʻi Press , c2020
3 秘められた和食史 / カタジーナ・チフィエルトカ, 安原美帆著 東京 : 新泉社 , 2016.9