Eating out in Europe : picnics, gourmet dining and snacks since the late eighteenth century / edited by Marc Jacobs and Peter Scholliers, under the auspices of the International Commission for Research into European Food History
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Oxford ; New York : BERG |
出版年 | 2003 |
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配置場所 | 巻次等 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 請求メモ | 予約 |
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狭山 書庫洋書書架 | : paper | K30.23/J12 | 4105762 |
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1859736580 |
書誌詳細を非表示
本文言語 | 英語 |
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大きさ | xiii, 411 p. : ill. ; 22 cm |
一般注記 | Includes bibliographical references and indexes |
著者標目 | Jacobs, Marc Scholliers, Peter |
件 名 | LCSH:Gastronomy LCSH:Food habits -- Europe 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:TX641 DC21:394.1/094 |
ISBN | 1859736580 |
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