Enzymes in food and beverage processing : a symposium / sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 172nd meeting of the American Chemical Society in San Francisco, Calif., Aug. 30-31 1976 ; Robert L. Ory, Allen J. St. Angelo, editor
(ACS symposium series ; 47)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Washington : American Chemical Society |
出版年 | 1977 |
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配置場所 | 巻次等 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 請求メモ | 予約 |
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板橋B2 書庫洋書書架 |
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K32.17/E64 | 0134151 |
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084120375X |
書誌詳細を非表示
本文言語 | 英語 |
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大きさ | x, 325 p. : ill. ; 24 cm |
一般注記 | Includes bibliographical references and index |
著者標目 | Ory, Robert L., 1925- St. Angelo, Allen J. American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry |
件 名 | LCSH:Food industry and trade -- Congresses
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分 類 | LCC:TP368 DC:664 |
ISBN | 084120375X |
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