Sensory quality in foods and beverages : definition, measurement and control / editors, A.A. Williams, R.K. Atkin
(Ellis Horwood series in food science and technology)
データ種別 | 図書 |
---|---|
出版者 | Chichester : E. Horwood Ltd. |
出版者 | Deerfield Beach, Fla. : Verlag Chemie International, Inc. |
出版年 | 1983 |
所蔵情報を非表示
配置場所 | 巻次等 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 請求メモ | 予約 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
板橋B2 書庫洋書書架 |
|
K32.6/SE73 | 0102293 |
|
0853124809 |
書誌詳細を非表示
本文言語 | 英語 |
---|---|
大きさ | 488 p. : ill. ; 23 cm |
一般注記 | "Papers presented at an international Symposium 'Sensory Quality in Foods and Beverages: Its Definition, Measurement, and Control', held at the University of Bristol between 4th-8th April 1982"--Pref Includes bibliographical references and index |
著者標目 | Williams, A. A. (Anthony A.), 1939- Atkin, R. K. Symposium "Sensory Quality in Foods and Beverages: Its Definiion, Measurement, and Control" (1982 : University of Bristol) |
件 名 | LCSH:Food -- Sensory evaluation -- Congresses
全ての件名で検索
LCSH:Food industry and trade -- Congresses 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:TX546 DC19:664/.07 |
ISBN | 0853124809 |
目次/あらすじ
類似資料
この資料の利用統計
このページへのアクセス回数:4回
※2018年9月5日以降
全貸出数:0回
(1年以内の貸出:0回)