このページのリンク

Probiotic and prebiotics in foods : challenges, innovations and advances / edited by Adriano Gomes da Cruz ... [et al.]
(Advances in food and nutrition research / edited by John E. Kinsella ; vol. 94)

データ種別 図書
出版者 Cambridge, Mass. : Academic Press
出版年 2020

所蔵情報を非表示

板橋B2 書庫洋書書架 : hbk K31/A16/94 0369619
9780128202180

書誌詳細を非表示

本文言語 英語
大きさ xi, 384 p. : ill. (some col.) ; 24 cm
一般注記 Other editor: Elane Schwinden Prudencio, Erick Almeida Esmerino, Marcia Cristina da Silva
Includes bibliographical references (at end of each article)
著者標目 Gomes da Cruz, Adriano
Schwinden Prudencio, Elane
Almeida Esmerino, Erick
Cristina da Silva, Marcia
件 名 LCSH:Food additives
LCSH:Enriched foods
LCSH:Probiotics
LCSH:Prebiotics
分 類 DC23:664.06
ISBN 9780128202180
目次/あらすじ

 類似資料