Advances in food and nutrition research : Dietary lipids : nutritional and technological aspects / edited by Críspulo Gallegos-Montes, María-Victoria Ruiz Méndez
(Advances in food and nutrition research / edited by John E. Kinsella ; v. 105)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Cambridge, Mass. : Academic Press, an imprint of Elsevier |
出版年 | 2023 |
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配置場所 | 巻次等 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 請求メモ | 予約 |
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板橋B2 書庫洋書書架 | v. 105 | K31/A16/105 | 0393798 |
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9780443185908 |
書誌詳細を非表示
本文言語 | 英語 |
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大きさ | xii, 398p. : ill. (some col.) ; 24 cm |
別書名 | 異なりアクセスタイトル:Dietary lipids, nutritional and technological aspects |
一般注記 | Includes bibliographical references |
著者標目 | Gallegos-Montes, CrŁspulo Ruiz Méndez, María-Victoria |
件 名 | LCSH:Lipids in human nutrition |
分 類 | DC23:613.284 |
ISBN | 9780443185908 |
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