Food and packaging interactions / Joseph H. Hotchkiss, editor
(ACS symposium series ; 365)
データ種別 | 図書 |
---|---|
出版者 | Washington, DC : American Chemical Society |
出版年 | 1988 |
所蔵情報を非表示
配置場所 | 巻次等 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 請求メモ | 予約 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
板橋B2 書庫洋書書架 |
|
K33.66/F38 | 0135657 |
|
0841214654 |
書誌詳細を非表示
本文言語 | 英語 |
---|---|
大きさ | xi, 305 p. : ill. ; 24 cm |
一般注記 | "Developed from a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 193rd Meeting of the American Chemical Society, Denver, Colorado, April 5-10, 1987." Errata slip inserted Includes bibliographies and indexes |
著者標目 | Hotchkiss, Joseph H. American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry American Chemical Society. Meeting (193rd : 1987 : Denver, Colo.) |
件 名 | LCSH:Food -- Packaging -- Congresses
全ての件名で検索
LCSH:Food -- Analysis -- Congresses 全ての件名で検索 |
分 類 | NDLC:PC25 LCC:TP374 DC19:664/.092 |
ISBN | 0841214654 |
目次/あらすじ
類似資料
この資料の利用統計
このページへのアクセス回数:4回
※2018年9月5日以降
全貸出数:0回
(1年以内の貸出:0回)