Japanese cooking : a simple art / Shizuo Tsuji, with the assistance of Mary Sutherland ; introduction by M.F.K. Fisher ; new foreword by Ruth Reichl ; new preface by Yoshiki Tsuji
データ種別 | 図書 |
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出版者 | New York : Kodansha USA |
出版年 | 2011 |
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配置場所 | 巻次等 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 請求メモ | 予約 |
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板橋B2 書庫洋書書架 |
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K36.21/Ts41 | 0329186 |
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9781568363882 |
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本文言語 | 英語 |
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大きさ | 507 p. : ill. (some col.) ; 27 cm |
一般注記 | "25th anniversary edition" "First published in Japan in 1980 by Kodansha International. Revised edition 2006 published in Japan by Kodansha International. First US edition 2011 published by Kodansha USA" -- T.p. verso Includes index |
著者標目 | *辻, 静雄(1933-1993) <ツジ, シズオ> Sutherland, Mary, 1947- Fisher, M. F. K. (Mary Frances Kennedy), 1908- |
件 名 | LCSH:Cooking, Japanese |
ISBN | 9781568363882 |
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