A history of food / by Maguelonne Toussaint-Samat ; translated by Anthea Bell
データ種別 | 図書 |
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版 | New Expanded ed. |
出版者 | Chichester : Wiley-Blackwell |
出版年 | 2009 |
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配置場所 | 巻次等 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 請求メモ | 予約 |
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板橋B2 書庫洋書書架 | : hardback | K30.2/To76 | 0255443 |
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9781405181198 |
書誌詳細を非表示
本文言語 | 英語 |
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大きさ | xx, 756 p., [16] p. of paltes ; ill. (some col.), ports. ; 26 cm |
別書名 | 原タイトル:Histoire naturelle et morale de la nourriture |
一般注記 | "This secod edition first pulished 2009" -- T.p. verso Includes bibliographical references (p. 723-732) and index |
著者標目 | *Toussaint-Samat, Maguelonne, 1926- Bell, Anthea |
件 名 | LCSH:Nutrition -- Social aspects -- History
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分 類 | LCC:TX353 DC20:363.8/09 NDC9:383.8 |
ISBN | 9781405181198 |
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