Plant proteins for human food : proceedings of a European congress held in Nantes, France, 5-7 October 1981 / organized by Institut national de la recherche agronomique ; edited by C.E. Bodwell, L. Petit ; coordinated by J. Guéguen
(Nutrition sciences)
データ種別 | 図書 |
---|---|
出版者 | The Hague ; Boston : M. Nijhoff/W. Junk |
出版者 | Hingham, MA : Distributors for the U.S. and Canada, Kluwer Boston |
出版年 | 1983 |
書誌詳細を非表示
本文言語 | 英語 |
---|---|
大きさ | ix p., p. 206-471 : ill. ; 25 cm |
一般注記 | "Reprinted from Qualitas plantarum ... vol. 32, nos. 3/4." Includes bibliographies and index |
著者標目 | Bodwell, C. E. Petit, L. Guéguen, J. Institut national de la recherche agronomique (France) |
件 名 | LCSH:Plant proteins -- Congresses
全ての件名で検索
MESH:Plant proteins -- Congresses 全ての件名で検索 MESH:Nutritive value -- Congresses 全ての件名で検索 MESH:Food supply -- Congresses 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:TP453.P7 DC19:664/.64 |
ISBN | 9024728568 |
目次/あらすじ
類似資料
この資料の利用統計
このページへのアクセス回数:5回
※2018年9月5日以降
全貸出数:0回
(1年以内の貸出:0回)