Handbook of vegetable science and technology : production, compostion, storage, and processing / edited by D.K. Salunkhe, S.S. Kadam
(Food science and technology ; 86)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Boca Raton : CRC Press |
出版年 | 2019 |
所蔵情報を非表示
配置場所 | 巻次等 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 請求メモ | 予約 |
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板橋B2 書庫洋書書架 | : pbk | K31.3/Sa56 | 0368909 |
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9780367400569 |
書誌詳細を非表示
本文言語 | 英語 |
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大きさ | x, 721 p. : ill. ; 25 cm |
一般注記 | Originally published: New York: Marcel Dekker, 1998 Includes bibliographical reference and index |
著者標目 | Salunkhe, D. K. editor Kadam, S. S. editor |
件 名 | LCSH:Vegetables LCSH:Truck farming LCSH:Vegetables -- Postharvest technology 全ての件名で検索 LCSH:Vegetables -- Processing 全ての件名で検索 |
分 類 | DC23:635 |
ISBN | 9780367400569 |
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