Biotechnology of microorganisms : diversity, improvement, and application of microbes for food processing, healthcare, environmental safety, and agriculture / edited by Jeyabalan Sangeetha ... [et al.]
データ種別 | 図書 |
---|---|
出版者 | Oakville : Apple Academic Press |
出版年 | 2021 |
書誌詳細を非表示
本文言語 | 英語 |
---|---|
大きさ | xxvi, 345 p. : ill. ; 23 cm |
一般注記 | Other authors: Devarajan Thangadurai, Somboon Tanasupawat, Pradnya Pralhad Kanekar Originally published: 2020 "First issued in paperback 2021" -- T.p. verso Includes bibliographical references and index |
著者標目 | Sangeetha, Jeyabalan Thangadurai, D. (Devarajan), 1976- Tanasupawat, Somboom Kanekar, Pradnya Pralhad |
件 名 | LCSH:Microbial biotechnology LCSH:Bacteria -- Industrial applications 全ての件名で検索 |
分 類 | DC23:660.62 |
ISBN | 9781774634295 |
目次/あらすじ
類似資料
この資料の利用統計
このページへのアクセス回数:9回
※2018年9月5日以降
全貸出数:1回
(1年以内の貸出:1回)