このページのリンク

Biotechnology of microorganisms : diversity, improvement, and application of microbes for food processing, healthcare, environmental safety, and agriculture / edited by Jeyabalan Sangeetha ... [et al.]

データ種別 図書
出版者 Oakville : Apple Academic Press
出版年 2021

所蔵情報を非表示

板橋B2 書庫洋書書架 : pbk 465/Sa63 0375657
9781774634295

書誌詳細を非表示

本文言語 英語
大きさ xxvi, 345 p. : ill. ; 23 cm
一般注記 Other authors: Devarajan Thangadurai, Somboon Tanasupawat, Pradnya Pralhad Kanekar
Originally published: 2020
"First issued in paperback 2021" -- T.p. verso
Includes bibliographical references and index
著者標目 Sangeetha, Jeyabalan
 Thangadurai, D. (Devarajan), 1976-
Tanasupawat, Somboom
Kanekar, Pradnya Pralhad
件 名 LCSH:Microbial biotechnology
LCSH:Bacteria -- Industrial applications  全ての件名で検索
分 類 DC23:660.62
ISBN 9781774634295
目次/あらすじ

 類似資料