Advances in food and nutrition research : valorization of wastes/by-products in the design of functional foods/supplements / edited by Esra Capanoglu ... [et al.]
データ種別 | 図書 |
---|---|
出版者 | Cambridge, Mass. : Academic Press, an imprint of Elsevier |
出版年 | 2023 |
所蔵情報を非表示
配置場所 | 巻次等 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 請求メモ | 予約 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
板橋B2 書庫洋書書架 | v. 107 | K31/A16/107 | 0395243 |
|
9780323955676 |
書誌詳細を非表示
本文言語 | 英語 |
---|---|
大きさ | xiv, 261 p. : ill. (some col.) ; 24 cm |
一般注記 | Other editors: María Dolores Navarro-Hortal, Tamara Yuliett Forbes-Hernández, Maurizio Battino Includes bibliographical references |
著者標目 | Capanoglu, Esra Navarro-Hortal, María Dolores Forbes-Hernández, Tamara Yuliett Battino, Maurizio |
件 名 | LCSH:Food LCSH:Food waste -- Recycling 全ての件名で検索 LCSH:Dietary supplements |
分 類 | DC23:664.024 |
ISBN | 9780323955676 |
目次/あらすじ
類似資料
この資料の利用統計
全貸出数:0回
(1年以内の貸出:0回)