Sugar : science and technology / edited by G. G. Birch and K. J. Parker
データ種別 | 図書 |
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出版者 | London : Applied Science Publishers |
出版年 | c1979 |
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配置場所 | 巻次等 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 請求メモ | 予約 |
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板橋B2 書庫洋書書架 |
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K33.51/B46 | 0063306 |
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0853348057 |
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本文言語 | 英語 |
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大きさ | xii, 475 p. : ill. ; 23 cm |
一般注記 | Papers with reports of the ensuing discussions presented at a symposium organised under the auspices of the National College of Food Technology, University of Reading, 4-7 April, 1978 Includes bibliographical references and index |
著者標目 | Birch, G. G. (Gordon Gerard) Parker, K. J. (Kenneth John) National College of Food Technology |
件 名 | LCSH:Sugar -- Manufacture and refining -- Congresses 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:TP375 DC:664/.1 |
ISBN | 0853348057 |
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