Cereal polysaccharides in technology and nutrition / edited by Vladimir F. Rasper
データ種別 | 図書 |
---|---|
出版者 | St. Paul, Minn. : American Association of Cereal Chemists |
出版年 | c1984 |
所蔵情報を非表示
配置場所 | 巻次等 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 請求メモ | 予約 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
板橋B2 書庫洋書書架 | : pbk | K33.51/C29 | 0102250 |
|
0913250368 | |||
板橋B2 書庫洋書書架 | : pbk | K42.3/C29 | 0106499 |
|
0913250368 |
書誌詳細を非表示
本文言語 | 英語 |
---|---|
大きさ | viii, 184 p. : ill. ; 22 cm |
一般注記 | "Based on presentations from a symposium ... held in conjunction with the Annual Meeting of the American Association of Cereal Chemists, October 3, 1983, in Kansas City, MO"--T.p. verso Includes bibliographies |
著者標目 | Rasper, V. F. American Association of Cereal Chemists. Meeting (1983 : Kansas City, Mo.) |
件 名 | LCSH:Cereals as food LCSH:Polysaccharides |
分 類 | LCC:TX557 DC19:664/.7/01547782 |
ISBN | 0913250368 |
目次/あらすじ
類似資料
この資料の利用統計
このページへのアクセス回数:3回
※2018年9月5日以降
全貸出数:0回
(1年以内の貸出:0回)