このページのリンク

Nahrungsfasern = Dietary fibres / edited by Renato Amadò and Thomas F. Schweizer

データ種別 図書
出版者 London ; Orlando : Academic Press
出版年 1986

所蔵情報を非表示

板橋B2 書庫洋書書架
K32.3/N27 0124051
0120558254

書誌詳細を非表示

本文言語 ドイツ語,英語,フランス語
大きさ xii, 252 p. : ill. ; 24 cm
別書名 その他のタイトル:Dietery fibres
一般注記 Based upon lectures presented at a symposium held on March 20-21, 1986, Zurich, and organized by the Swiss Society for Food Science and Technology, Swiss Society for Analytical and Applied Chemistry, and the Swiss Federation of the Agricultural and Food Engineers
German, English, and French
Includes bibliographical references
著者標目 Amadò, Renato
Schweizer, Thomas F.
Schweizerische Gesellschaft für Lebensmittel-Wissenschaft und -Technologie
Schweizerische Gesellschaft für Analytische und Angewandte Chemie
Schweizerischer Verband der Ingenieur-Agronomen und der Lebensmittelingenieure
件 名 LCSH:Fiber in human nutrition -- Congresses  全ての件名で検索
LCSH:Food -- Fiber content -- Congresses  全ての件名で検索
分 類 LCC:QP141
DC20:612.3
ISBN 0120558254
目次/あらすじ

 類似資料