Nahrungsfasern = Dietary fibres / edited by Renato Amadò and Thomas F. Schweizer
データ種別 | 図書 |
---|---|
出版者 | London ; Orlando : Academic Press |
出版年 | 1986 |
書誌詳細を非表示
本文言語 | ドイツ語,英語,フランス語 |
---|---|
大きさ | xii, 252 p. : ill. ; 24 cm |
別書名 | その他のタイトル:Dietery fibres |
一般注記 | Based upon lectures presented at a symposium held on March 20-21, 1986, Zurich, and organized by the Swiss Society for Food Science and Technology, Swiss Society for Analytical and Applied Chemistry, and the Swiss Federation of the Agricultural and Food Engineers German, English, and French Includes bibliographical references |
著者標目 | Amadò, Renato Schweizer, Thomas F. Schweizerische Gesellschaft für Lebensmittel-Wissenschaft und -Technologie Schweizerische Gesellschaft für Analytische und Angewandte Chemie Schweizerischer Verband der Ingenieur-Agronomen und der Lebensmittelingenieure |
件 名 | LCSH:Fiber in human nutrition -- Congresses
全ての件名で検索
LCSH:Food -- Fiber content -- Congresses 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:QP141 DC20:612.3 |
ISBN | 0120558254 |
目次/あらすじ
類似資料
この資料の利用統計
このページへのアクセス回数:7回
※2018年9月5日以降
全貸出数:0回
(1年以内の貸出:0回)