Elsevier's dictionary of food science and technology : in four languages, English, French, Spanish, German, with an index of Latin names / compiled by Ian Douglas Morton and Chloe Morton
データ種別 | 図書 |
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版 | 1st ed |
出版者 | Amsterdam ; New York : Elsevier Scientific Pub. Co. |
出版者 | New York : distributors for the U.S. and Canada, Elsevier/North-Holland |
出版年 | 1977 |
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配置場所 | 巻次等 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 請求メモ | 予約 |
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板橋B2 書庫洋書書架 |
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RK30.33/MO79 | 0058050 |
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0444415599 | |||
板橋B2 書庫洋書書架 |
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RK30.33/MO79 | 0058860 |
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0444415599 |
書誌詳細を非表示
本文言語 | オランダ語,フランス語,ドイツ語,スペイン語,ラテン語 |
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大きさ | 207 p. ; 22 cm |
別書名 | 異なりアクセスタイトル:Dictionary of food science and technology |
著者標目 | *Morton, I. D. (Ian Douglas) Morton, Chloe joint author |
件 名 | LCSH:Food -- Dictionaries -- Polyglot
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LCSH:Food industry and trade -- Dictionaries -- Polyglot 全ての件名で検索 LCSH:Dictionaries, Polyglot |
分 類 | LCC:TX349 DC:664/.003 |
ISBN | 0444415599 |
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