Evaluation of certain food additives and contaminants : thirtieth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
(Technical report series / World Health Organization ; 751)
データ種別 | 図書 |
---|---|
出版者 | Geneva : World Health Organization |
出版者 | Albany, N.Y. : WHO Publications Center USA [distributor] |
出版年 | 1987 |
書誌詳細を非表示
本文言語 | 英語 |
---|---|
大きさ | 57 p. ; 20 cm |
一般注記 | Bibliography: p. 45-49 |
著者標目 | Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives |
件 名 | LCSH:Food additives -- Toxicity testing
全ての件名で検索
LCSH:Food contamination -- Health aspects 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:RA8 LCC:RA1270.F6 DC20:610 s DC20:615.9/54 |
ISBN | 9241207515 |
目次/あらすじ
類似資料
この資料の利用統計
このページへのアクセス回数:3回
※2018年9月5日以降
全貸出数:0回
(1年以内の貸出:0回)