Methods for analysis of musts and wines / C.S. Ough and M.A. Amerine
データ種別 | 図書 |
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版 | 2nd ed |
出版者 | New York : J. Wiley |
出版年 | 1988 |
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配置場所 | 巻次等 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 請求メモ | 予約 |
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板橋B2 書庫洋書書架 |
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K32.57/O91 | 0119577 |
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0471627577 |
書誌詳細を非表示
本文言語 | 英語 |
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大きさ | x, 377 p. ; 24 cm |
一般注記 | Rev. ed. of: Methods for analysis of musts and wines / M.A. Amerine and C.S. Ough. c1980 "A Wiley-Interscience publication." Includes bibliographical references and indexes |
著者標目 | *Ough, C. S. Amerine, M. A. (Maynard Andrew), 1911- |
件 名 | LCSH:Wine and wine making -- Analysis 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:TP548.5.A5 DC19:663/.2 |
ISBN | 0471627577 |
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