Handbook of the nutritional contents of foods / prepared by Bernice K. Watt and Annabel L. Merrill, with the assistance of Rebecca K. Pecot ... [et al.] for the United States Department of Agriculture
(Agriculture handbook / United States Department of Agriculture ; no. 8)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | New York : Dover Publications |
出版年 | 1975 |
所蔵情報を非表示
配置場所 | 巻次等 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 請求メモ | 予約 |
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板橋B2 書庫洋書書架 |
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RK32.9/U75 | 0054882 |
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0486213420 |
書誌詳細を非表示
大きさ | 190 p. ; 31 cm |
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一般注記 | Reprint of the 1964 ed. published by Consumer and Food Economics Research Division, Agricultural Research Service, U.S. Dept of Agriculture, Washington, which was issued as Agriculture handbook no. 8 under title: Composition of foods : raw, processed, prepared Chiefly tables Bibliography: p. 190 |
著者標目 | *Watt, Bernice K. (Bernice Kunerth), 1910- Merrill, Annabel L. (Annabel Laura), 1905- joint author |
統一書名標目 | Composition of foods |
件 名 | LCSH:Food -- Composition -- Tables 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:TX551 DC:641.1 |
ISBN | 0486213420 |
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