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Elsevier's dictionary of food science and technology : in four languages, English, French, Spanish, German, with an index of Latin names / compiled by Ian Douglas Morton and Chloe Morton

データ種別 図書
1st ed
出版者 Amsterdam ; New York : Elsevier Scientific Pub. Co.
出版者 New York : distributors for the U.S. and Canada, Elsevier/North-Holland
出版年 1977

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板橋B2 書庫洋書書架
RK30.33/MO79 0058050
0444415599
板橋B2 書庫洋書書架
RK30.33/MO79 0058860
0444415599

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本文言語 オランダ語,フランス語,ドイツ語,スペイン語,ラテン語
大きさ 207 p. ; 22 cm
別書名 異なりアクセスタイトル:Dictionary of food science and technology
著者標目  *Morton, I. D. (Ian Douglas)
 Morton, Chloe joint author
件 名 LCSH:Food -- Dictionaries -- Polyglot  全ての件名で検索
LCSH:Food industry and trade -- Dictionaries -- Polyglot  全ての件名で検索
LCSH:Dictionaries, Polyglot
分 類 LCC:TX349
DC:664/.003
ISBN 0444415599
目次/あらすじ

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