Wine production and quality / Keith Grainger and Hazel Tattersall
データ種別 | 図書 |
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版 | 2nd ed |
出版者 | Chichester : Wiley Blackwell |
出版年 | 2016 |
所蔵情報を非表示
配置場所 | 巻次等 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 請求メモ | 予約 |
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板橋B2 書庫洋書書架 | : cloth | K33.55/G76 | 0337121 |
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9781118934555 |
書誌詳細を非表示
本文言語 | 英語 |
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大きさ | xvii, 307 p. : ill. (chiefly col.) ; 24 cm |
別書名 | 原タイトル:Wine production : vine to bottle 原タイトル:Wine quality : tasting and selection |
一般注記 | Previous published as: Wine production : vine to bottle (2005) and Wine quality : tasting and selection (2009) "Second edition brings together its two predecessors in one updated and considerably expanded volume"--Back cover Includes bibliographical references (p. 287-289) and index |
著者標目 | *Grainger, Keith Tattersall, Hazel |
件 名 | LCSH:Wine and wine making |
分 類 | LCC:TP548 DC23:663/.2 |
ISBN | 9781118934555 |
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