The land of the five flavors : a cultural history of Chinese cuisine / Thomas O. Höllmann ; translated by Karen Margolis
(Arts and traditions of the table : perspectives on culinary history)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | New York : Columbia University Press |
出版年 | c2014 |
所蔵情報を非表示
配置場所 | 巻次等 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 請求メモ | 予約 |
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板橋B2 書庫洋書書架 | : cloth | K30.22/H81 | 0320095 |
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9780231161862 |
書誌詳細を非表示
本文言語 | 英語 |
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大きさ | ix, 198 p. : ill., map ; 25 cm |
別書名 | 原タイトル:Schlafender Lotos, trunkenes Huhn その他のタイトル:Kulturgeschichte der chinesischen Küche 異なりアクセスタイトル:Cultural history of Chinese cuisine |
一般注記 | Text in English, translated from German Includes bibliographical references (p. [167]-181) and index |
著者標目 | *Höllmann, Thomas O. |
統一書名標目 | Schlafender Lotos, trunkenes Huhn |
件 名 | LCSH:Cooking, Chinese LCSH:China -- Social life and customs 全ての件名で検索 FREE:Cookbooks. lcgft |
分 類 | LCC:TX724.5.C5 DC23:641.5951 |
ISBN | 9780231161862 |
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