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The land of the five flavors : a cultural history of Chinese cuisine / Thomas O. Höllmann ; translated by Karen Margolis
(Arts and traditions of the table : perspectives on culinary history)

データ種別 図書
出版者 New York : Columbia University Press
出版年 c2014

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板橋B2 書庫洋書書架 : cloth K30.22/H81 0320095
9780231161862

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本文言語 英語
大きさ ix, 198 p. : ill., map ; 25 cm
別書名 原タイトル:Schlafender Lotos, trunkenes Huhn
その他のタイトル:Kulturgeschichte der chinesischen Küche
異なりアクセスタイトル:Cultural history of Chinese cuisine
一般注記 Text in English, translated from German
Includes bibliographical references (p. [167]-181) and index
著者標目 *Höllmann, Thomas O.
統一書名標目 Schlafender Lotos, trunkenes Huhn
件 名 LCSH:Cooking, Chinese
LCSH:China -- Social life and customs  全ての件名で検索
FREE:Cookbooks. lcgft
分 類 LCC:TX724.5.C5
DC23:641.5951
ISBN 9780231161862
目次/あらすじ

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