このページのリンク

Sustainable food production : an earth institute sustainability primer / Shahid Naeem, Suzanne Lipton, and Tiff van Huysen
(Columbia University earth institute sustainability primers)

データ種別 図書
出版者 New York : Columbia University Press
出版年 c2021

所蔵情報を非表示

板橋B2 書庫洋書書架 : trade pbk K33.09/N12 0383937
9780231189651

書誌詳細を非表示

本文言語 英語
大きさ xiii, 209 p. : ill., maps ; 22 cm
一般注記 "The earth institute, Columbia University" -- Cover
Includes bibliographical references and index
著者標目  *Naeem, Shahid
Lipton, Suzanne
Van Huysen, Tiff
件 名 LCSH:Sustainable agriculture
LCSH:Food industry and trade -- Environmental aspects  全ての件名で検索
LCSH:Agriculture -- Environmental aspects  全ての件名で検索
LCSH:Agriculture -- Health aspects  全ての件名で検索
LCSH:Sustainable development
分 類 LCC:S494.5.S86
DC23:338.1
NDLC:DM11
ISBN 9780231189651
目次/あらすじ

 類似資料