Cooking the South American way / Helga Parnell ; photographs by Robert L. and Diane Wolfe
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データ種別 | 図書 |
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出版者 | Minneapolis : Lerner Publications Co. |
出版年 | c1991 |
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配置場所 | 巻次等 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 請求メモ | 予約 |
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板橋B2 書庫洋書書架 |
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K36.23/P25 | 0188114 |
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0822509253 |
書誌詳細を非表示
本文言語 | 英語 |
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大きさ | 45 p. : ill. (some col.) ; 19 x 22 cm |
一般注記 | Includes index Summary: Introduces the history, land, and food of the countries of South America, and includes recipes for such dishes as black bean casserole from Brazil, beef soup from Argentina, and almond meringue from Chile |
著者標目 | *Parnell, Helga Wolfe, Robert L. Wolfe, Diane |
件 名 | LCSH:South America -- Social life and customs -- Juvenile literature
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分 類 | LCC:TX716.A1 DC20:641.598 |
ISBN | 0822509253 |
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