Factors affecting life and death of microorganisms / by the International Commission on Microbiological Specifications for Foods
(Microorganisms in foods ; 3 . Microbial ecology of foods ; v. 1)
データ種別 | 図書 |
---|---|
出版者 | New York : Academic Press |
出版年 | 1980 |
書誌詳細を非表示
本文言語 | 英語 |
---|---|
大きさ | xvi, 332 p. : ill. ; 24 cm |
一般注記 | Bibliography: p. 259-297 Includes index |
著者標目 | *International Committee on Microbiological Specifications for Foods |
件 名 | LCSH:Food -- Microbiology
全ての件名で検索
LCSH:Micro-organisms -- Physiology 全ての件名で検索 LCSH:Food -- Preservation 全ての件名で検索 MESH:Food microbiology MESH:Ecology |
分 類 | LCC:QR115 DC:576/.163 s DC:664/.028 |
ISBN | 0123635012 |
目次/あらすじ
類似資料
この資料の利用統計
このページへのアクセス回数:5回
※2018年9月5日以降
全貸出数:0回
(1年以内の貸出:0回)