このページのリンク

Factors affecting life and death of microorganisms / by the International Commission on Microbiological Specifications for Foods
(Microorganisms in foods ; 3 . Microbial ecology of foods ; v. 1)

データ種別 図書
出版者 New York : Academic Press
出版年 1980

所蔵情報を非表示

板橋B2 書庫洋書書架 : pbk K34/I57/1 0084004
0123635217

書誌詳細を非表示

本文言語 英語
大きさ xvi, 332 p. : ill. ; 24 cm
一般注記 Bibliography: p. 259-297
Includes index
著者標目  *International Committee on Microbiological Specifications for Foods
件 名 LCSH:Food -- Microbiology  全ての件名で検索
LCSH:Micro-organisms -- Physiology  全ての件名で検索
LCSH:Food -- Preservation  全ての件名で検索
MESH:Food microbiology
MESH:Ecology
分 類 LCC:QR115
DC:576/.163 s
DC:664/.028
ISBN 0123635012
目次/あらすじ

 類似資料