Building a meal : from molecular gastronomy to culinary constructivism / Hervé This ; translated by Malcolm DeBevoise
(Arts and traditions of the table : perspectives on culinary history)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | New York ; Chichester : Columbia University Press |
出版年 | c2009 |
所蔵情報を非表示
配置場所 | 巻次等 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 請求メモ | 予約 |
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板橋B2 書庫洋書書架 | : hbk | K36.23/Th4 | 0256099 |
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9780231144667 |
書誌詳細を非表示
本文言語 | 英語 |
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大きさ | xiii, 135 p. : ill. ; 21 cm |
別書名 | 原タイトル:Construisons un repas |
一般注記 | Includes index Translated from the French |
著者標目 | *This, Hervé DeBevoise, M. B. |
統一書名標目 | Construisons un repas |
件 名 | LCSH:Cookery LCSH:Gastronomy LCSH:Food habits -- France 全ての件名で検索 LCSH:Cookery, French |
分 類 | DC22:641.5 |
ISBN | 9780231144667 |
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