The food and cooking of Eastern Europe / Lesley Chamberlain
(A Bison book)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Lincoln : University of Nebraska Press |
出版年 | c2006 |
所蔵情報を非表示
配置場所 | 巻次等 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 請求メモ | 予約 |
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板橋B2 書庫洋書書架 |
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K30.23/C32 | 0236569 |
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9780803264601 |
書誌詳細を非表示
本文言語 | 英語 |
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大きさ | viii, 468 p. : ill., maps ; 21 cm |
一般注記 | Reprint. Originally published: London : Penguin Books, 1989 OH:The food and cooking of Eastern Europe : with a new introduction by the author Includes bibliographical references (p. 450-[453]) and index |
著者標目 | *Chamberlain, Lesley |
件 名 | LCSH:Cookery, European LCSH:Cookery -- Europe, Eastern 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:TX723.5.A1 DC22:641.5947 |
ISBN | 9780803264601 |
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