Vegetable dishes, second supplement to the fifth edition of McCance and Widdowson's the composition of foods / B. Holland, A.A. Welch, and D.H. Buss
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Cambridge, UK : Royal Society of Chemistry |
出版者 | [London] : Ministry of Agriculture, Fisheries, and Food |
出版年 | c1992 |
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本文言語 | 英語 |
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大きさ | viii, 242 p. : ill. ; 25 cm |
一般注記 | Includes index |
著者標目 | *Holland, B. Welch, Ailsa Buss, D. H. McCance, R. A. (Robert Alexander), 1898-1993 Royal Society of Chemistry (Great Britain) Great Britain. Ministry of Agriculture, Fisheries and Food |
件 名 | LCSH:Food -- Composition -- Tables
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LCSH:Vegetables -- Composition -- Tables 全ての件名で検索 LCSH:Cookery (Vegetables) |
分 類 | LCC:TX551 DC20:641.1 |
ISBN | 0851863965 |
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