Application of the hazard analysis critical control point (HACCP) system to ensure microbiological safety and quality / the International Commission on Microbiological Specifications for Foods (ICMSF) of the International Union of Microbiological Societies
(Microorganisms in foods ; 4)
データ種別 | 図書 |
---|---|
出版者 | Oxford [England] ; Boston : Blackwell Scientific |
出版年 | 1988 |
所蔵情報を非表示
配置場所 | 巻次等 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 請求メモ | 予約 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
板橋B2 書庫洋書書架 | : hbk | K35/MI13/4 | 0122692 |
|
0632021810 |
書誌詳細を非表示
本文言語 | 英語 |
---|---|
大きさ | xiv, 357 p. : ill. ; 24 cm |
別書名 | 表紙タイトル:HACCP in Microbiological Safety and Quality |
一般注記 | Includes bibliographies and index |
著者標目 | *International Commission on Microbiological Specifications for Foods |
件 名 | LCSH:Food -- Microbiology
全ての件名で検索
LCSH:Food industry and trade -- Sanitation 全ての件名で検索 LCSH:Food industry and trade -- Quality control 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:QR115 DC19:664/.07 |
ISBN | 0632021810 |
目次/あらすじ
類似資料
この資料の利用統計
このページへのアクセス回数:6回
※2018年9月5日以降
全貸出数:0回
(1年以内の貸出:0回)