このページのリンク

Application of the hazard analysis critical control point (HACCP) system to ensure microbiological safety and quality / the International Commission on Microbiological Specifications for Foods (ICMSF) of the International Union of Microbiological Societies
(Microorganisms in foods ; 4)

データ種別 図書
出版者 Oxford [England] ; Boston : Blackwell Scientific
出版年 1988

所蔵情報を非表示

板橋B2 書庫洋書書架 : hbk K35/MI13/4 0122692
0632021810

書誌詳細を非表示

本文言語 英語
大きさ xiv, 357 p. : ill. ; 24 cm
別書名 表紙タイトル:HACCP in Microbiological Safety and Quality
一般注記 Includes bibliographies and index
著者標目 *International Commission on Microbiological Specifications for Foods
件 名 LCSH:Food -- Microbiology  全ての件名で検索
LCSH:Food industry and trade -- Sanitation  全ての件名で検索
LCSH:Food industry and trade -- Quality control  全ての件名で検索
分 類 LCC:QR115
DC19:664/.07
ISBN 0632021810
目次/あらすじ

 類似資料