Extrusion technology for the food industry / edited by Colm O'Connor
データ種別 | 図書 |
---|---|
出版者 | London : Elsevier Applied Science |
出版年 | c1987 |
書誌詳細を非表示
本文言語 | 英語 |
---|---|
大きさ | viii, 177 p. : ill. ; 23 cm |
一般注記 | "Proceedings of the European conference held at the Institute for Industrial Research and Standards (IIRS), Dublin, 9-10 December, 1986"--Added t.p Sponsored by the Commission of the European Communities Includes bibliographies |
著者標目 | O'Connor, Colm Commission of the European Communities |
件 名 | LCSH:Food -- Extrusion -- Congresses 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:TP370.5 DC19:664/.02 |
ISBN | 1851661298 |
目次/あらすじ
類似資料
この資料の利用統計
このページへのアクセス回数:5回
※2018年9月5日以降
全貸出数:0回
(1年以内の貸出:0回)