Food flavors : chemical, sensory and technological properties / edited by Henryk Jeleń
(Chemical and functional properties of food components series)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Boca Raton : CRC Press |
出版年 | c2012 |
所蔵情報を非表示
配置場所 | 巻次等 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 請求メモ | 予約 |
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板橋B2 書庫洋書書架 | : hbk | K32.62/J35 | 0296814 |
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9781439814918 |
書誌詳細を非表示
本文言語 | 英語 |
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大きさ | xii, 492 p. : ill. ; 25 cm |
一般注記 | Includes bibliographical references and index |
著者標目 | *Jeleń, Henryk |
件 名 | LCSH:Flavor LCSH:Food -- Analysis 全ての件名で検索 LCSH:Food -- Composition 全ての件名で検索 LCSH:Food -- Biotechnology 全ての件名で検索 FREE:TECHNOLOGY & ENGINEERING / Food Science. bisacsh |
分 類 | LCC:TX531 DC23:664 |
ISBN | 9781439814918 |
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