Modern food, moral food : self-control, science, and the rise of modern American eating in the early twentieth century / Helen Zoe Veit
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Chapel Hill : University of North Carolina Press |
出版年 | c2013 |
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配置場所 | 巻次等 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 請求メモ | 予約 |
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板橋B2 書庫洋書書架 | : cloth | K46.53/V55 | 0318067 |
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9781469607702 |
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本文言語 | 英語 |
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大きさ | xiii, 300 p. : ill., ports. ; 25 cm |
一般注記 | Bibliography: p. 269-294 Includes index |
著者標目 | *Veit, Helen Zoe |
件 名 | MESH:Diet -- history -- United States
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分 類 | LCC:TX360.U6 NLM:QT 11 AA1 DC23:362.1 |
ISBN | 9781469607702 |
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