Umami : unlocking the secrets of the fifth taste / Ole G. Mouritsen and Klavs Styrbæk ; photography, layout, and design Jonas Drotner Mouritsen ; translation and adaptation to English Mariela Johansen
(Arts and traditions of the table : perspectives on culinary history)
データ種別 | 図書 |
---|---|
出版者 | New York : Columbia University Press |
出版年 | c2014 |
所蔵情報を非表示
配置場所 | 巻次等 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 請求メモ | 予約 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
板橋B2 書庫洋書書架 | : cloth | K32.61/Mo96 | 0318089 |
|
9780231168908 |
書誌詳細を非表示
本文言語 | 英語 |
---|---|
大きさ | xiv, 263 p. : ill. (chiefly col.), port. ; 27 cm |
一般注記 | Includes bibliographical references (p. [233]-236) and index |
著者標目 | *Mouritsen, Ole G. Styrbæk, Klavs Johansen, Mariela Mouritsen, Jonas Drotner |
件 名 | LCSH:Umami (Taste) LCSH:Flavor LCSH:Food -- Analysis 全ての件名で検索 LCSH:Food -- Composition 全ての件名で検索 LCSH:Food -- Biotechnology 全ての件名で検索 LCSH:Cooking |
分 類 | LCC:QP456 DC23:664 NDLC:SC71 |
ISBN | 9780231168908 |
目次/あらすじ
類似資料
この資料の利用統計
このページへのアクセス回数:7回
※2018年9月5日以降
全貸出数:0回
(1年以内の貸出:0回)