このページのリンク

Introduction to the physical chemistry of foods / Christos Ritzoulis ; translated by Jonathan Rhoades

データ種別 図書
出版者 Boca Raton, Fl. : CRC Press
出版年 c2013

所蔵情報を非表示

板橋B2 書庫洋書書架 : hardback K32/R48 0319118
9781466511750

書誌詳細を非表示

本文言語 英語
大きさ xiii, 210 p. : ill. ; 24 cm
一般注記 Includes bibliographical references (p. 191-193) and index
著者標目 *Ritzoulis, Christos
件 名 LCSH:Food -- Analysis  全ての件名で検索
LCSH:Food -- Composition  全ての件名で検索
LCSH:Chemistry, Technical
FREE:SCIENCE / Chemistry / Physical & Theoretical bisacsh
FREE:SCIENCE / Chemistry / Industrial & Technical bisacsh
FREE:TECHNOLOGY & ENGINEERING / Food Science bisacsh
分 類 LCC:TX541
DC23:664/.07
ISBN 9781466511750
目次/あらすじ

 類似資料