Physical-chemical properties of foods : new tools for prediction / Aïchatou Musavu Ndob, Malik Melas, André Lebert
(Modeling and control of food processes set / coordinated by Jack Legrand and Gilles Trystram)
データ種別 | 図書 |
---|---|
出版者 | London : Elsevier |
出版年 | 2015 |
書誌詳細を非表示
本文言語 | 英語 |
---|---|
大きさ | viii, 98 p. : ill. ; 23 cm |
一般注記 | Includes bibliographical references (p. [89]-95) and index |
著者標目 | Musavu Ndob, Aïchatou Melas, Malik Lebert, André |
件 名 | LCSH:Food -- Composition 全ての件名で検索 |
分 類 | DC23:664 |
ISBN | 9781785480072 |
目次/あらすじ
類似資料
この資料の利用統計
このページへのアクセス回数:5回
※2018年9月5日以降
全貸出数:0回
(1年以内の貸出:0回)