Getting what we need ourselves : how food has shaped African American life / Jennifer Jensen Wallach
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Lanham : Rowman & Littlefield |
出版年 | c2019 |
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配置場所 | 巻次等 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 請求メモ | 予約 |
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板橋B2 書庫洋書書架 | : cloth | K30.23/W36 | 0359602 |
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9781442253902 |
書誌詳細を非表示
本文言語 | 英語 |
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大きさ | x, 225 p. ; 24 cm |
別書名 | その他のタイトル:Tomorrow I'll be at the table : African American food culture from slavery to the present |
一般注記 | Includes bibliographical references (p. 195-214) and index Galley title: Tomorrow I'll be at the table : African American food culture from slavery to the present |
著者標目 | *Wallach, Jennifer Jensen |
件 名 | LCSH:African Americans -- Food -- History
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LCSH:African American cooking -- History 全ての件名で検索 LCSH:Food habits -- United States -- History 全ての件名で検索 LCSH:Food -- Social aspects -- United States 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:GT2853.U5 DC23:394.1/20896073 |
ISBN | 9781442253902 |
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