Cook, taste, learn : how the evolution of science transformed the art of cooking / Guy Crosby
(Arts and traditions of the table : perspectives on culinary history)
データ種別 | 図書 |
---|---|
出版者 | New York : Columbia University Press |
出版年 | c2019 |
書誌詳細を非表示
本文言語 | 英語 |
---|---|
大きさ | xvi, 185 p. : ill. (some col.) ; 23 x 23 cm |
一般注記 | Includes bibliographical references (p. [167]-174)and index |
著者標目 | *Crosby, Guy author |
件 名 | LCSH:Cooking -- Technique -- History
全ての件名で検索
LCSH:Gastronomy -- History 全ての件名で検索 LCSH:Chemistry, Technical -- History 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:TX645 DC23:641.01/3 |
ISBN | 9780231192927 |
目次/あらすじ
類似資料
この資料の利用統計
このページへのアクセス回数:10回
※2018年9月5日以降
全貸出数:0回
(1年以内の貸出:0回)