Processing foods : quality optimization and process assessment / edited by Fernanda A.R. Oliveira ... [et al.]
(Food engineering and manufacturing series)
データ種別 | 図書 |
---|---|
出版者 | Boca Raton : CRC Press |
出版年 | 2019 |
書誌詳細を非表示
本文言語 | 英語 |
---|---|
大きさ | 415 p. : ill. ; 24 cm |
一般注記 | Includes bibliographical references and index Originally published: Boca Raton : CRC Press, 1999 |
著者標目 | Oliveira, Fernanda A. R. Oliveira, Jorge C. Hendrickx, Marc E. Knorr, Deitrich Gorris, Leon G.M. |
件 名 | LCSH:Food industry and trade |
分 類 | LCC:TP370 DC21:664 |
ISBN | 9780367455699 |
目次/あらすじ
類似資料
この資料の利用統計
このページへのアクセス回数:9回
※2018年9月5日以降
全貸出数:0回
(1年以内の貸出:0回)