Clinical guide to nutrition care in kidney disease / Renal Dietieians Dietetic Practice Group, National Kidney Foundation Council on Renal Nutrition ; editors, Janelle E.Gonyea, Stacey C.Phillips
データ種別 | 図書 |
---|---|
版 | 3rd ed |
出版者 | Chicago, IL : Academy of Nutrition and Dietetics |
出版年 | c2023 |
書誌詳細を非表示
本文言語 | 英語 |
---|---|
大きさ | xv, 503p : ill. ; 28 cm |
一般注記 | Includes bibliographical references and index |
著者標目 | Renal Dietitians Dietetic Practice Group National Kidney Foundation. Council on Renal Nutrition National Kidney Foundation Phillips, Stacey C. Gonyea, Janelle E. |
件 名 | LCSH:Kidneys -- Diseases -- Nutritional aspects
全ての件名で検索
LCSH:Kidneys -- Diseases -- Diet therapy 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:RC903 DC23:616.6/10654 DC23:616.610654 |
ISBN | 9780880910736 |
目次/あらすじ
類似資料
この資料の利用統計
全貸出数:0回
(1年以内の貸出:0回)